Støt Danmarks Patientforening for Hovedpineramte

Et brækket ben kan ses, men man kan ikke altid se, at vi har ondt i hovedet. Sagt på en anden måde: Usynlige sygdomme er svære at få øje på, men med dit bidrag er du med til at skabe større forståelse.

Økonomisk bidrag

Danmarks Patientforening for Hovedpineramte har brug for private bidrag og gaver, så vi fortsat kan hjælpe mennesker, der er ramt af kroniske hovedpinesygdomme.

Fradrag

Når du støtter Danmarks Patientforening for Hovedpineramte, kan du få fradrag for dine gavebeløb op til 17.700 kr. årligt. Det kræver blot, at vi har dit cpr-nummer, så indberetter vi automatisk. Du kan enten angive dit cpr-nummer herunder eller kontakte os på telefonnummer:

  • 23 24 26 43
  • Hvis du ikke har mulighed for at betale med betalingskort eller MobilePay, så ring på telefon 23 24 26 43 og få tilsendt et girokort. Ringer du uden for vores telefontid, må du gerne indtale besked om, at du vil støtte os. Så sender vi et girokort til dig. HUSK at opgive tydeligt navn og adresse. Du kan også sende en e-mail til: info@jegharhovedpine.dk

Bliv medlem eller støt os via MobilePay

Klik her og se hvordan

Hvordan betaler jeg?

Se denne korte video, inden du betaler. På under 4 minutter får du en komplet og illustreret forklaring på, hvordan du betaler via vores hjemmeside. Hvis du følger instruktionerne, behandles din betaling hurtigt, nemt og automatisk.

  • Felter markeret med * skal udfyldes, før formen kan godkendes.
Medlemsskab *
Jeg er ikke medlem, men ønsker at støtte med et beløb
Jeg er allerede medlem, og ønsker at støtte med et beløb
CPR
Ønsker du fradrag efter ligningslovens § 8 A skal du indtaste dit personnummer
Fulde navn *
Adresse *
Postnr. / By *
Tlf. / Mobil
eMail *
Betaling *
kr.25,- kr.50,- kr.100,-
kr.200,- kr.300,- kr.500,-
Betingelser *

Gældende fra 1. januar 2013:
Har du valgt at støtte Danmarks Patientforening for Hovedpineramte med indbetaling af enten
kr.50,- kr.100,- kr.200,- kr.300,- eller kr.500,- via Dankort, vil du blive viderestillet til vores betalingsmodul. Ved at indtaste kortoplysninger og godkende betalingen accepterer du, at det valgte beløb trækkes på din konto. Beløbet trækkes kun én gang.

Henvendelse vedrørende betaling af bidrag til Danmarks Patientforening for Hovedpineramte kan ske til kassereren på e-mail kasserer@jegharhovedpine.dk

Sikkerhed:
Betalingen foregår over en SSL-krypteret sikker server. Denne E-betaling er godkendt af PBS. Servicen leveres af ePay.dk. Er du i tvivl om sikkerheden ved handel på internettet, kan vi henvise til siden forbrugersikkerhed.dk

Nødvendige oplysninger:

Danmarks Patientforening for Hovedpineramte
Sdr. Stationsvej 28A th
4200 Slagelse

CVR-nummer: 33653786

Danske Bank
Reg. nr: 1551
Kontonr: 5406633


Jeg har læst og accepteret ovenstående betingelser *
  • Det er nødvendigt, at du accepterer betingelserne, før du kan trykke på knappen "Tilmeld". Du vil modtage en e-mail med praktiske oplysninger umiddelbart efter din tilmelding.

Støtte med andet beløb

Du er naturligvis meget velkommen til at støtte med et andet beløb,
eller kontakte vores sekretariat.

Din støtte kan indbetales på

Danske Bank
Reg. nr: 1551
Kontonr: 5406633Bliv medlem eller betal kontingent
Bliv Hovedpineven
Bliv fast bidragyder