Sådan kan vi hjælpe dig 

Hvis du er blevet ramt af en hovedpinesygdom, kan du have 100 eller måske 1000 spørgsmål: Hvad med min uddannelse? Hvad med mit arbejde? Hvad med min familie? Hvad med mine venner? Skal jeg kontakte min egen læge eller et hovedpinecenter? Osv. Det bedste, du kan gøre, er at begynde med at kontakte Danmarks Patientforening for Hovedpineramte. Se vores telefontider her
 
Foruden grundlæggende rådgivning formidler Danmarks Patientforening for Hovedpineramte også generel information om hovedpinesygdomme og har en bred vifte af tilbud til vores medlemmer. Det drejer sig f.eks. om hjemmebesøg hos sygdomsramte familier og rådgivning til virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Som medlem kan du invitere en konsulent fra foreningen til at besøge din arbejdsplads og fortælle om din hovedpinesygdom samt vejlede om, hvad virksomheden eller institutionen kan gøre for dig. Det kan være ganske problematisk at skulle gøre selv. 

Mange aner slet ikke, hvor svært det er at lide af en kronisk hovedpinesygdom, og hvor udbredt det er i alle aldersgrupper. Hovedpine rammer ikke kun personer over 50, og løsningen er ikke bare, at ”nu tager jeg en pille”. Men efter et besøg fra foreningen kan adskillige misforståelser undgås, og dine daglige omgivelser får et indblik i, hvad det vil sige at have en hovedpineramt kollega eller studiekammerat. Det betyder så meget for ens hverdag, at man kan trække sig tilbage og møde forståelse, når man har hovedsmerter. Kort sagt gør vi alt, hvad vi kan, for at du og dine pårørende ikke skal stå alene tilbage, hvis du rammes af en hovedpinelidelse. Kontakt os allerede i dag.

 

Klik her hvis du har spørgsmål

Hvilken type hovedpine har jeg?
Få alle fordelene som medlem
Er du pårørende?
Download et hovedpineskema

Er du pårørende til en hovedpineramt?

Så er Danmarks Patientforening for Hovedpineramte også til for dig. Vi støtter ikke kun patienterne, men også de nærmeste – bl.a. gennem rådgivning af de enkelte familier. Hvis vi fortsat skal kunne udvikle nye tilbud, er det vigtigt, at du som pårørende melder dig ind i foreningen. Dermed er du faktisk med til at hjælpe en, du holder af. Derfor kan du blive medlem som hovedpineven.

Følg os på Facebook og Instagram

Bliv medlem og få alle fordelene

  • Gratis patientrådgivning
  • Gratis Horton-maske
  • Gratis Hovedpinepas
  • Mulighed for psykologhjælp
  • Mulighed for en bisidderordning
  • Mulighed for rådgivning på din arbejdsplads eller dit uddannelsessted
  • Støt forskningen i hovedpinesygdomme
  • Modtag medlemsbladet Hovedsmerten to til tre gange årligt
  • Modtag gratis foldere
  • Kom til medlemsmøder og deltag i foreningens mange andre aktiviteter
Danmarks Patientforening for Hovedpineramte
Sdr. Stationsvej 28A th
4200 Slagelse
Tlf. 23 24 26 43
Mail:
Telefontid:
Tirsdag kl. 09-13
Onsdag kl. 10-14
Fredag  kl. 09-11
Christian Hansen, SekretariatslederChristian Hansen
Sekretariatsleder

Malina Pjettursson, SekretariatsmedarbejderMalina Pjettursson
Sekretariatsmedarbejder