Shamas har Hortons Hovedpine

 

billeder/Sharmas.jpg

Sharmas er 38 år og har været medlem af foreningen i en del år

Shamas lider af Hortons Hovedpine og har, siden han hørte om Smerteweekenden, meget gerne villet deltage.
I år er det første gang, det har været muligt. Heldigvis har han ikke fortrudt, at han og hans kone, Kiran, tilmeldte sig.

En af de vigtigste årsager til, at Sharmas gerne ville deltage i Smerteweekenden, var muligheden for at møde andre, der lider af hovedpine. Som han så fint siger, så døjer alle personer med hver deres ting i dagligdagen, så det føles rigtig rart at komme her og vide, at alle, der sidder her, har noget tilfælles. Hovedpinen. Dette uanset om man er pårørende eller den smerteramte. Udover at være sammen med andre hovedpineramte og deres pårørende betyder det også meget for Shamas, at det faglige indhold er højt og ikke mindst relevant. Især øvelserne i mindfulness var givende, men også svære, fordi tankerne hurtigt farer alle mulige andre steder hen. Men som han udtrykker det, så er de jo også med for at lære. Det betød derfor også, at de allerede efter få timer som deltagere på weekendkurset vidste, at de meget gerne vil deltage igen.

Sharmas lider af Hortons Hovedpine, og i sin iver efter at lære mest muligt om sygdommen fandt han Danmarks Patientforening for Hovedpineramte. Siden har han gjort brug af foreningens bisidderordning, men har også fået mange gode råd til, hvordan han bedst muligt lever med sin sygdom. Det har betydet meget for hans familie, at Danmarks Patientforening for Hovedpineramte har kunnet hjælpe, mens de stod midt i en svær periode i livet.Hvilken type hovedpine har jeg?
Få alle fordelene som medlem
Er du pårørende?
Download et hovedpineskema

Er du pårørende til en hovedpineramt?

Så er Danmarks Patientforening for Hovedpineramte også til for dig. Vi støtter ikke kun patienterne, men også de nærmeste – bl.a. gennem rådgivning af de enkelte familier. Hvis vi fortsat skal kunne udvikle nye tilbud, er det vigtigt, at du som pårørende melder dig ind i foreningen. Dermed er du faktisk med til at hjælpe en, du holder af. Derfor kan du blive medlem som hovedpineven.

Følg os på Facebook og Instagram

Bliv medlem og få alle fordelene

  • Gratis patientrådgivning
  • Gratis Horton-maske
  • Gratis Hovedpinepas
  • Mulighed for psykologhjælp
  • Mulighed for en bisidderordning
  • Mulighed for rådgivning på din arbejdsplads eller dit uddannelsessted
  • Støt forskningen i hovedpinesygdomme
  • Modtag medlemsbladet Hovedsmerten to til tre gange årligt
  • Modtag gratis foldere
  • Kom til medlemsmøder og deltag i foreningens mange andre aktiviteter
Danmarks Patientforening for Hovedpineramte
Sdr. Stationsvej 28A th
4200 Slagelse
Tlf. 23 24 26 43
Mail:
Telefontid:
Tirsdag kl. 09-13
Onsdag kl. 10-14
Fredag  kl. 09-11
Christian Hansen, SekretariatslederChristian Hansen
Sekretariatsleder

Malina Pjettursson, SekretariatsmedarbejderMalina Pjettursson
Sekretariatsmedarbejder