Bliv medlem af Danmarks Patientforening for Hovedpineramte

Ved at udfylde formularen på denne side kan du blive ordinært medlem eller betale kontingent. Hvis du ønsker at registrere dig som hovedpineven, skal du benytte formularen til hovedpinevenner.

Den formular finder du ved dette link: Bliv Hovedpineven

Hvordan betaler jeg?

Se denne korte video inden du betaler. På under 4 minutter får du her en komplet og illustreret forklaring på hvordan du betaler via vores hjemmeside. Hvis du følger instruktionerne i denne video behandles din betaling automatisk, hurtigt og nemt.

Ordinært Medlem

  • Felter markeret med * skal udfyldes før formen kan godkendes.

Medlemsskab *
Jeg er ikke medlem, og ønsker at tegne nyt medlemsskab fra i år
Jeg er allerede medlem, og ønsker at betale kontingent for 2024
Fulde navn *
Adresse *
Postnr. / By *
Tlf. / Mobil
eMail *
Betaling *
Dankort, Visa, Visa Elektron,
Master Card eller Mobile Pay
Bankoverførsel
(Husk navn og adresse)
Betingelser *
Gældende fra 1. januar 2013:

Der betales kontingent for medlemskab af Danmarks Patientforening for Hovedpineramte, årligt DKK 300,-

Ved tegnelse af nyt medlemsskab, er betalingen gældende fra betalingsdagen og til kaldenderårets udgang. Betaler du i december måned, er betalingen gældende indtil udgangen af det efterfølgende kalenderår.

Et medlemskab er personligt, og medlemmet kan ikke videregive sit medlemskab til anden side. Efter betalingen sender Danmarks Patientforening for Hovedpineramte en kvittering via e-mail umiddelbart efter din registrering er foretaget.


Bankoverførsel eller MobilePay:

Vælger du at indbetale med bankoverførsel eller MobilePay, er det nødvendigt at validere din betaling ved at trykke på et link i den tilsendte mail. Når betalingen er valideret bliver du registreret som medlem af Danmarks Patientforening for Hovedpineramte.

Indbetalingen kan overføres til foreningens konto med angivelse af fulde navn på kontooverførslen. Foreningens kontonummer er anført under Nødvendige Oplysninger, i bunden af disse betingelser

I slutningen af januar hvert år, vil du herefter blive opkrævet kontingentbetaling for et nyt år.


Overførsel med betalingskort:

Ved indbetaling med betalingskort valideres din betaling automatisk.

Som kortholder accepterer du at kontingentet for dit medlemsskab bliver trukket på dit kort. Du vil efter din betaling modtage en kvittering via e-mail.

I slutningen af januar hvert år, vil du herefter blive opkrævet kontingentbetaling for et nyt år.


Opsigelse af medlemskab:

Medlemskabet kan når som helst opsiges med henvendelse til Danmarks Patientforening for Hovedpineramte, ved at oplyse dit fulde navn. Medlemskabet ophører umiddelbart derefter.

Danmarks Patientforening for Hovedpineramte refunderer ikke beløb svarende til den resterende medlemsperiode efter opsigelsesdatoen. Efter dit medlemskab er opsagt, vil du ikke længere blive opkrævet årligt medlemskontingent.

Henvendelse vedrørende medlemskab af Danmarks Patientforening for Hovedpineramte kan rettes til kasserer@jegharhovedpine.dk


Sikkerhed:

Betalingen foregår over en SSL-krypteret sikker server. Denne E-betaling er godkendt af PBS. Servicen leveres af ePay.dk. Er du i tvivl omkring sikkerheden ved handel på internet kan vi henvise til siden forbrugersikkerhed.dk.


Nødvendige oplysninger:

Danmarks Patientforening for Hovedpineramte
Sdr. Stationsvej 28A th
4200 Slagelse

CVR-nummer: 33653786

Danske Bank
Reg. nr: 1551
Kontonr: 5406633


Jeg har læst og accepteret ovenstående betingelser *
  • Det er nødvendigt at du accepterer betingelserne, før du kan trykke på knappen "Betal..". Du vil modtage en mail med praktiske oplysninger umiddelbart efter din betaling..

Bliv medlem eller støt
os via MobilePay

Klik her og se hvordanBliv Hovedpineven
Bliv fast bidragyder
Giv et bidrag