Bliv Hovedpineven

Vil du være med til at skabe smil hos hovedpineramte unge og ældre? Så bliv Hovedpineven i Danmarks Patientforening for Hovedpineramte. Dermed støtter du vores arbejde for et årligt kontingent på kun kr. 150.

At blive Hovedpineven er for dig, der enten selv har en hovedpineramt ven eller veninde, eller som blot gerne vil gøre en forskel for mennesker, der lever med en hovedpinesygdom. På den måde bidrager du til, at de ramte kan leve et trygt og aktivt liv. (Du får ikke adgang til alle vores medlemsfordele som f.eks. bisidderordning og psykologhjælp samt stemmeret på generalforsamling – det kræver et egentligt medlemskab).

Danmarks Patientforening for Hovedpineramte kæmper for bedre vilkår for alle, der lider af hovedpine, og vi støtter de pågældende familier. Vi kan ikke gøre det alene, men har brug for din hjælp – bliv Hovedpineven.

  • Støt forskningen i hovedpinesygdomme
  • Modtag medlemsbladet Hovedsmerten tre gange årligt
  • Modtag gratis foldere
  • Kom til medlemsmøder og deltag i foreningens mange andre aktiviteter


Hvordan betaler jeg?

Du kan betale med bankoverførsel, mobile pay eller med betalingskort. Ønsker du at betale via bankoverførsel eller mobile pay, skal du klikke af i ud for den pågældende rubrik under formularen og oplyse dit fulde navn og adresse ved din betaling. Dette er meget vigtigt, da vi skal kunne se at det er netop dig der har indbetalt pengene.

Udfyld betalingsformen her under og bliv medlem af Danmarks Patientforening for Hovedpineramte.

Hvad koster det?

Prisen for at være hovedpineven er DKK 150,- om året.


Bliv medlem eller støt os via MobilePay

Klik her og se hvordan


Hvordan betaler jeg?

Se denne korte video inden du betaler. På under 4 minutter får du her en komplet og illustreret forklaring på hvordan du betaler via vores hjemmeside. Hvis du følger instruktionerne i denne video behandles din betaling automatisk, hurtigt og nemt.

  • Felter markeret med * skal udfyldes før formen kan godkendes.

Medlemsskab *
Jeg er ikke hovedpineven, og ønsker at tegne nyt medlemsskab fra i år
Jeg er allerede hovedpineven, og ønsker at betale kontingent for 2024
Fulde navn *
Adresse *
Postnr. / By *
Tlf. / Mobil
eMail *
Betaling *
Dankort, Visa, Visa Elektron,
Master Card eller Mobile Pay
Bankoverførsel
(Husk navn og adresse)
Betingelser *
Gældende fra 1. januar 2020:

Der betales kontingent for medlemskab som hovedpineven af Danmarks Patientforening for Hovedpineramte, årligt DKK 150,-

Ved tegnelse af nyt medlemsskab som hovedpineven, er betalingen gældende fra betalingsdagen og til kaldenderårets udgang. Betaler du i december måned, er betalingen gældende indtil udgangen af det efterfølgende kalenderår.

Et medlemskab er personligt, og medlemmet kan ikke videregive sit medlemskab til anden side. Efter betalingen sender Danmarks Patientforening for Hovedpineramte en kvittering via e-mail umiddelbart efter din registrering er foretaget.


Bankoverførsel eller MobilePay:

Vælger du at indbetale med bankoverførsel eller MobilePay, er det nødvendigt at validere din betaling ved at trykke på et link i den tilsendte mail. Når betalingen er valideret bliver du registreret som medlem af Danmarks Patientforening for Hovedpineramte.

Indbetalingen kan overføres til foreningens konto med angivelse af fulde navn på kontooverførslen. Foreningens kontonummer er anført under Nødvendige Oplysninger, i bunden af disse betingelser

I slutningen af januar hvert år, vil du herefter blive opkrævet kontingentbetaling for et nyt år.


Overførsel med betalingskort:

Ved indbetaling med betalingskort valideres din betaling automatisk.

Som kortholder accepterer du at kontingentet for dit medlemsskab bliver trukket på dit kort. Du vil efter din betaling modtage en kvittering via e-mail.

I slutningen af januar hvert år, vil du herefter blive opkrævet kontingentbetaling for et nyt år.


Opsigelse af medlemskab:

Medlemskabet kan når som helst opsiges med henvendelse til Danmarks Patientforening for Hovedpineramte, ved at oplyse dit fulde navn. Medlemskabet ophører umiddelbart derefter.

Danmarks Patientforening for Hovedpineramte refunderer ikke beløb svarende til den resterende medlemsperiode efter opsigelsesdatoen. Efter dit medlemskab er opsagt, vil du ikke længere blive opkrævet årligt medlemskontingent.

Henvendelse vedrørende medlemskab af Danmarks Patientforening for Hovedpineramte kan rettes til kasserer@jegharhovedpine.dk


Sikkerhed:

Betalingen foregår over en SSL-krypteret sikker server. Denne E-betaling er godkendt af PBS. Servicen leveres af ePay.dk. Er du i tvivl omkring sikkerheden ved handel på internet kan vi henvise til siden forbrugersikkerhed.dk.


Nødvendige oplysninger:

Danmarks Patientforening for Hovedpineramte
Sdr. Stationsvej 28A th
4200 Slagelse

CVR-nummer: 33653786

Danske Bank
Reg. nr: 1551
Kontonr: 5406633


Jeg har læst og accepteret ovenstående betingelser *
  • Det er nødvendigt at du accepterer betingelserne, før du kan trykke på knappen "Betal..". Du vil modtage en mail med praktiske oplysninger umiddelbart efter din betaling..


Bliv medlem eller betal kontingent
Bliv fast bidragyder
Giv et bidrag