Rikke har migræne og spændingshovedpine

 

billeder/Rikke.jpg

Rikke er 33 år og lider af både migræne og spændingshovedpine. Hun tilmeldte sig Smerteweekenden, både fordi den forekom hende at være en god mulighed for at få nogle redskaber til at komme igennem hverdagen og i høj grad også for at møde andre, der er i samme situation som hende selv, og skabe nogle relationer.

Allerede efter kort tid faldt Rikke i snak med nogle søde mennesker og oplevede hurtigt, at hun ikke behøvede at sige så mange ord, før de andre deltagere kunne sætte sig ind i hendes situation. Hun beskriver meget fint nogle af de tanker, som mange af foreningens medlemmer ofte udtrykker:

"I hverdagen kan man godt komme til at gå rundt med en lidt ensom følelse eller følelsen af, at der ikke er nogen, som forstår en eller har det på samme måde som en"

Rikke er ny i Danmarks Patientforening for Hovedpineramte og har indtil nu brugt Instagram- profilen meget. Selvom hun har nydt at se med, når andre patienter fortæller om deres situation, så er det alligevel noget helt andet at være med på Smerteweekenden og tale med andre. Rikkes vej til foreningen gik over en søgning på internettet; hun trængte virkelig til at komme ind i et fællesskab med andre, som kunne forstå hende. Heldigvis fandt hun foreningen og gør nu også brug af bisidderordningen, hvor hun oplever at modtage god rådgivning, når hun har brug for det.Hvilken type hovedpine har jeg?
Få alle fordelene som medlem
Er du pårørende?
Download et hovedpineskema

Er du pårørende til en hovedpineramt?

Så er Danmarks Patientforening for Hovedpineramte også til for dig. Vi støtter ikke kun patienterne, men også de nærmeste – bl.a. gennem rådgivning af de enkelte familier. Hvis vi fortsat skal kunne udvikle nye tilbud, er det vigtigt, at du som pårørende melder dig ind i foreningen. Dermed er du faktisk med til at hjælpe en, du holder af. Derfor kan du blive medlem som hovedpineven.

Følg os på Facebook og Instagram

Bliv medlem og få alle fordelene

  • Gratis patientrådgivning
  • Gratis Horton-maske
  • Gratis Hovedpinepas
  • Mulighed for psykologhjælp
  • Mulighed for en bisidderordning
  • Mulighed for rådgivning på din arbejdsplads eller dit uddannelsessted
  • Støt forskningen i hovedpinesygdomme
  • Modtag medlemsbladet Hovedsmerten to til tre gange årligt
  • Modtag gratis foldere
  • Kom til medlemsmøder og deltag i foreningens mange andre aktiviteter
Danmarks Patientforening for Hovedpineramte
Sdr. Stationsvej 28A th
4200 Slagelse
Tlf. 23 24 26 43
Mail:
Telefontid:
Tirsdag kl. 09-13
Onsdag kl. 10-14
Fredag  kl. 09-11
Christian Hansen, SekretariatslederChristian Hansen
Sekretariatsleder

Malina Pjettursson, SekretariatsmedarbejderMalina Pjettursson
Sekretariatsmedarbejder