Morten har Hortons Hovedpine

 

billeder/Runa_og_Morten.jpg

Morten på 30 og hans kone Runa på 28 deltog også på Smerteweekenden

De havde taget den lange vej fra Nordjylland til Nyborg. Selvom det for Morten, som lider af Hortons Hovedpine, var en lang køretur, har han bestemt ikke fortrudt, at han tog af sted. Hensigten med at melde sig til Smerteweekenden var, at de gerne ville møde nogen, som er i samme båd, og få en følelse af ikke at stå alene. Bekræftelsen af, at også andre kæmper med de samme udfordringer i hverdagen, har for både Morten og Runa været virkelig rar at få.

Ifølge parret var weekendens første foredragsholdere virkelig gode. Her fik de følelsen af at kunne relatere til de enkelte eksempler og fik nogle redskaber, som de vil tage med hjem og anvende i hverdagen. Begge fremhæver også de samarbejdsøvelser, som weekenden bød på. ÿvelserne satte gang i nogle reflekterende tanker, som de som par føler, at de kan tage med videre.

Morten og Runa er begge parate til at deltage igen næste gang. I år kom de med på et afbud, og de er enige om, at de næste gang vil forsøge at tilmelde sig så hurtigt som muligt for at sikre sig en plads. Kendskabet til Danmarks Patientforening for Hovedpineramte opstod på lidt utraditionel vis. I en periode kørte Morten til og fra arbejde med taxi, og en dag nævnte en taxichauffør som den første foreningens eksistens. Da Mortens neurolog i Aalborg efterfølgende gav dem mere information om foreningen, var de ikke i tvivl om, at det skulle undersøges nærmere. Men det var taxichaufføren og hans anbefaling, der gjorde den store forskel. Eftersom de er forholdsvis nye medlemmer har Smerteweekenden også lært dem meget om foreningens forskellige tilbud. Morten har eksempelvis nu gjort brug af facebookgruppen for foreningens yngre medlemmer, men også bisidderordningen skal han med garanti hjem at søge mere oplysning om.Hvilken type hovedpine har jeg?
Få alle fordelene som medlem
Er du pårørende?
Download et hovedpineskema

Er du pårørende til en hovedpineramt?

Så er Danmarks Patientforening for Hovedpineramte også til for dig. Vi støtter ikke kun patienterne, men også de nærmeste – bl.a. gennem rådgivning af de enkelte familier. Hvis vi fortsat skal kunne udvikle nye tilbud, er det vigtigt, at du som pårørende melder dig ind i foreningen. Dermed er du faktisk med til at hjælpe en, du holder af. Derfor kan du blive medlem som hovedpineven.

Følg os på Facebook og Instagram

Bliv medlem og få alle fordelene

  • Gratis patientrådgivning
  • Gratis Horton-maske
  • Gratis Hovedpinepas
  • Mulighed for psykologhjælp
  • Mulighed for en bisidderordning
  • Mulighed for rådgivning på din arbejdsplads eller dit uddannelsessted
  • Støt forskningen i hovedpinesygdomme
  • Modtag medlemsbladet Hovedsmerten to til tre gange årligt
  • Modtag gratis foldere
  • Kom til medlemsmøder og deltag i foreningens mange andre aktiviteter
Danmarks Patientforening for Hovedpineramte
Sdr. Stationsvej 28A th
4200 Slagelse
Tlf. 23 24 26 43
Mail:
Telefontid:
Tirsdag kl. 09-13
Onsdag kl. 10-14
Fredag  kl. 09-11
Christian Hansen, SekretariatslederChristian Hansen
Sekretariatsleder

Malina Pjettursson, SekretariatsmedarbejderMalina Pjettursson
Sekretariatsmedarbejder